oktatok

Szenczy Erzsébet

2006-óta mondhatom, hogy a mindennapjaimban folyamatosan jelen van a JÓGA. Mint a legtöbben először én is csupán fizikai síkon próbáltam fejlődni, első tanárom Bandula Helén jóvoltából.

A visszajelzések és az órák iránti érdeklődés hatására 2014 januárjában megnyitottam saját stúdiómat, mely az Eszenczy Jóga Stúdió nevet kapta.

A műhely létrehozásával együtt célomnak érzem, hogy az ország eme kis térségében is  – oktató társaimmal együtt – minél több emberrel megismertessük és megszerettessük a JÓGÁT.  Éppen ezért az állandó órák mel-
lett folyamatosan szervezek hétvégi programokat, melyre az ország különböző
területéről hívok előadókat, jóga oktatókat.

ikon Bővebben

 


Páger István

jóga és lovas kultúra tanár, egészségfejlesztő terapeuta.

Több mint harminc éve jógázom és foglalkozom az egészségtudatos élettel. Szentesi születésűként volt szerencsém találkozni Kiss Sándor jógamesterrel, aki később végleges tanárommá és mesteremmé vált. Ő Serva Raja Yesudian személyes tanítványaként adta tovább ezt a csodálatos életbölcsességet, aminek a gyűjtő neve a jóga.

ikon Bővebben

 


Seres Katalinkata

A Szentesi Koszta József Általános Iskola tanítója vagyok. 2011 óta jógázom, megtapasztaltam a jóga testre-lélekre gyakorolt pozitív hatásait. Tanítóként látom, hogy a gyerekek is rohanó, stresszel teli világban mozgásszegény életmódot élnek, nekik is nagy szükségük lenne a jóga gyakorlására. 2014 nyarán elvégeztem az Eszenczy Jóga Stúdió által szervezett gyermekjóga oktatói tanfolyamot, melyen Csíki Marianntól tanulhattam,akinek nevéhez fűződik a hazai gyermekjóga módszertanának kidolgozása.

ikon Bővebben

 


Dócziné Szendi Horváth Krisztina

2005-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karán gyógytornászként. Ez év szeptemberétől a szentesi Dr. Bugyi István Kórház Rehabilitációs Osztályán dolgozom. E mellett 5 évet töltöttem a Házi Beteg Szolgálatnál is. Korábban is próbálkoztam munkahelyi megelőző gerinctornával, de igazán itt tudom megvalósítani magam.

ikonBővebben

 

Csepregi Lejla

2007-ben kezdtem el jógázni. Szentimentális gondolat, de azt kell mondanom, szerelem volt már az első alkalom után. Tudtam, hogy olyasmit találtam, ami meghatározó lesz az életemben. Először a jóga fizikai testre gyakorolt hatásai nyűgöztek le, és csak ezt követően kezdtem el a mélyebb rétegeit is feltárni. Igen korán ráébredtem, hogy nem csak jógagyakorló akarok lenni, hanem szeretnék oktatni is, mert jó érzéssel tölt el, ha tudok adni valamit másoknak.

ikonBővebben