menu

Jóga Nidra - jógikus mélyrelaxáció
hangtálakkal, angyalhárfával

A Jóga Nidra az egyik legkönnyebben megtanulható pratjahára (az elme működésének befelé fordítása) gyakorlat. Az elmének 3 tudatállapota van: az éber tudat, az álomtudat és a mélyalvás. A Jóga Nidrában egyszerre tapasztalható meg az éber tudatosság, az álom teremtő képessége és a mélyalvás nyugalma.

Dátum:
2024. július 14.
vasárnap
18:00-19:15.
Előadó:Szabó Csilla -
egyéni és csoportos hangfürdő vezető
Mi a jóga Nidra, ésmire számíthatsz:A Jóga Nidra vagy jógikus mélyrelaxáció a belső tudatosságunk egy sajátos állapota. Az álom nélküli, mély alvás tudatos, éber megtapasztalása, ahol összekapcsolódsz belső világoddal.


Mindamellett, hogy a Jóga Nidra tökéletesen ellazítja a testet és az elmét, az agyhullámok megváltoztatásával és az idegrendszer megnyugtatásával oldja a felhalmozott stresszt, a mélyrelaxációs során támogatja az öngyógyító folyamatokat a valódi célja azonban a tudatosság fejlesztése és saját tudati működésünk megértése. Rendszeres gyakorlásával nő a fizikai és szellemi teljesítőképességünk, javul a koncentrációnk és a memóriánk is.

A még teljesebb ellazulást és befelé figyelést a himalájai hangtálak, a 432 Hz-re hangolt angyalhárfa valamint az 528 Hz-re hangolt terápiás hangcső csodálatos rezgései támogatják. A különleges frekvenciák sejtszinten átrezegtetik testünket, lelkünket segítve a megújulást és feltöltődést.
Ellenjavallatok:műtét utáni 6 hét;
epilepszia, vagy az arra való hajlam;
beépített szívritmus szabályozó készülék;
acut gyulladásos folyamatok a testben;
láz, lázas állapotok;
epekő, vesekő;
fém protézis, műtéti hegek, törések;
esetén kérlek tájékoztass engem!
Mit hozz magaddal:A helyszínen széket és jógaszőnyeget tudunk biztosítani, attól függően, hogy fekve, vagy ülve szeretnél relaxálni. Csupán egy kényelmes öltözetet érdemes magaddal hozni.
Részvételi díj: 4.500 Ft/fő
Helyszín:Eszenczy Jóga Stúdió
6600. Szentes, Horváth M. u. 12.
Maximum létszám:20 fő
Érdeklődni, jelentkezni:Szenczy Erzsébet
Tel.: +36 30 625 4479
eszenczy@gmail.com
Számlaszám:18203088-01328773-10010014

Jelentkezz a tanfolyamunkra