menu

Naliní női jóga workshop - fókuszban a női ciklus

Egy nemzetközileg akkreditált terápiás jógairányzat, amely a női egészségmegőrzés érdekében született. Hatha jóga alapú alkalmazott jóga, amely finomságával, rezgéseivel és energetikájával segíti a nőiség teljes megélését fizikai és lelki szinten egyaránt. A női testhez és lélekhez igazított gyakorlatok segítségével e módszer visszavezet a természetes nőiséghez, kialakítja, illetve visszaállítja az egészséges női testtudatot. Terápiás jellegéből adódóan eszközt ad a nők kezébe a női problémák megelőzéséhez, kezeléséhez, illetve az esetleges műtétek utáni regenerációhoz.

Dátum:2023. június 17.
9:00-12:00
Oktatók:Nové Rita
Nalini női jóga oktató
Részvételi díj:8.000 Ft
Mi a Nalini női jóga?Egy nemzetközileg akkreditált terápiás jógairányzat, amely a női egészségmegőrzés érdekében született. Hatha jóga alapú alkalmazott jóga, amely finomságával, rezgéseivel és energetikájával segíti a nőiség teljes megélését fizikai és lelki szinten egyaránt. A női testhez és lélekhez igazított gyakorlatok segítségével e módszer visszavezet a természetes nőiséghez, kialakítja, illetve visszaállítja az egészséges női testtudatot. Terápiás jellegéből adódóan eszközt ad a nők kezébe a női problémák megelőzéséhez, kezeléséhez, illetve az esetleges műtétek utáni regenerációhoz.
A program célja:🌸 Ismerd meg női működésed! 🌸
A természet ciklikusságára hangolódva Te is felfedezheted a ciklikusságod áramlását. Hónapról hónapra képesek vagyunk, mi Nők megújulni, testi és lelki értelemben is, a menstruációs ciklus révén. Összhangba kerülünk a természettel. 😊
A Nő: Ciklikus és hullámzó. Kreatív és intuitív. Szabad és erős. Könnyed és áramló. Te mennyire engeded meg magadnak ezen minőségek megélését?
🌷 Tarts velem és további nőtársaiddal egy olyan utazásra, ahol közelebb kerülsz Női minőséged mélyebb megéléséhez, a ciklusod megismeréséhez és az ebben rejlő lehetőségek feltárására, hogy ne egy havonta ismétlődő nehézségként, hanem lehetőségként tekints a ciklikus működésedre. 🌷

A workshop során:
🌸 Elmélyedsz a női jóga testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásaiban
🌸 Megismerkedsz a női ciklus szakaszaival: ezáltal jobban megérted tested, női ciklusod működését.
🌸 Zárt női körben része lehetsz egy támogató közösségnek
🌸 A workshop után az adott témáról egy rövid összefoglaló és egy otthon is végezhető gyakorlati leírás készül, amely támogatja, hogy a változások életed részévé váljanak!
Felszerelés:Az eszközöket és a jóga szőnyeget a stúdió biztosítja, neked csupán egy kényelmes öltözetet kell magaddal hozni.
Helyszín:6600. Szentes, Horváth Mihály u. 12. Eszenczy Jóga Stúdió
Érdeklődni:Nové Rita
rita.nove.joga@gmail.com
+36 30/449-0188

Jelentkezz a tanfolyamunkra