menu

SpirálEgyensúly tréning- a gerinc spirális stabilizálásáért

 

Dátum: egyeztetés alatt
  Szenczy Erzsébet és Bandula Helén – Spirális Stabilizáció és Mobilizációs tréner
Mi a Spirális Stabilizáció: A SpirálStabilizáció egy rehabilitációs torna, manuális terápia, mely segítségével, rendszeres gyakorlással a hátfájás, fejfájás, hasi-, gerincsérv, gerincferdülés, csípő-, térdproblémák, lúdtalp, tartáshibák megszűntethetők, javíthatók.
Hogyan működik a rendszer: Az életmódunk (ülő munka, vezetés, helytelen testtartás, túlzott egyoldali munka, sport) következményeképp bizonyos izmok túlterhelődnek, elfáradnak, megrövidülnek. Ezen izmok a csontokat (pl. a csigolyákat) egymás fele húzzák folyamatosan, minek hatására a csontvázban deformáció jön létre. A módszer lényege az izmok harmonikus működésének visszaállítása. A megrövidült, elfáradt izmok regenerálása, megnyújtása rendszeres célzott mozgatásukkal, a kevésbé használt izmok munkába vonása, ezzel a terhelés levétele a fáradt izmokról.
Kinek javasolt: Bárki számára elsajátítható (beleértve a gyermekeket, vagy az idősebb korosztályt is) és terhesség alatt is gyakorolható, akár sportolóknak az izomzat egyensúlyának biztosítására is – rendszeres gyakorlás mellett, kb. 1 év alatt, a kitüremkedett porckorong helyrehozható.
Szülői kíséret: Gyermekek esetében (12-14 éves korig) lehetőség van szülői kíséretre. Ebben az esetben a szülők megfigyelőként vannak jelen, hogy gyermekük későbbi gyakorlását segíteni tudják. Az ő részvételük díjtalan.
Részvételi díj: 30.000 Ft
Lemondási feltételek: • A tanfolyam előtti 30. napig történő lemondás esetén az előleg visszajár, egyszeri adminisztrációs és visszautalási költséget levonunk (500 ft). • A tanfolyam előtti 15-29. nap közötti lemondás esetén az előleg 50%-a visszajár, vagy küldhetsz magad helyett egy jelentkezőt, akinek beszámítjuk a teljes előlegedet. • 0-15 nappal a tanfolyam előtti lemondás esetén az előleg összege nem jár vissza egyáltalán, de küldhetsz magad helyett egy jelentkezőt, akinek beszámítjuk az előlegedet.
Jelentkezés: Jelentkezésedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod!
Helyszín: 6600. Szentes, Horváth Mihály u. 12. Eszenczy Jóga Stúdió
Számlaszám: 18203088-01328773-10010014
Érdeklődni: Szenczy Erzsébet Tel.: +36 30 625 4479 eszenczy@gmail.com