menu

Szilárdság és mozgékonyság

Mindegyik ászanának van egy statikus, a földhöz lehorgonyzó szempontja, illetve az ebből a szilárdságból kiinduló dinamikus, energikus aktivitása. A stabilitás többnyire a lábak erőteljes munkájából ered, a dinamika a karok és a gerinc kiterjesztéséből fakad. Az Iyengar-jóga statikus és pontos ászanáiról híres, de ugyanilyen nagy hangsúllyal van jelen a dinamikus gyakorlás, amit vinjászának nevezünk. A jól megalapozott és erővel feltöltött pózok már szinte hívnak az ászanák dinamizálásához. Halld meg a hívást...!

Dátum:2023. december 3., 10., 17.
vasárnaponként: 18:00-19:30
Előadó:Sléger Kata-
okleveles Hatha és Yin jóga oktató
A program:3 alkalmas ünnepre hangoló, csakra harmonizáló gyakorlás, Yin jóga elemekke

Az ünnepek közeledtével a teendőink listája bővül, a készülődést már hetekkel korábban megkezdjük és még az utolsó pillanatban is elszaladunk a boltba, hogy biztosan minden hozzávaló meglegyen az ünnepi ételekhez.
Habár ez egy csodálatos időszaka az évnek, mégis előfordul, hogy nem tudjuk igazán élvezni, mert a készülődésben kibillenünk az egyensúlyunkból. Pedig adni csak úgy tudunk a szeretteinknek, ha nekünk is van miből.
Csatlakozz decemberben vasárnaponként az adventi jógaórákra, amelyek kifejezetten az ünnepekr0e való ráhangolódást és belső stabilitás fenntartását támogatják.
A test átmozgatását követően illóolajokkal segítem a teljes ellazulást a stúdió meghitt környezetében.
Részvételi díj: 2.100 Ft/alkalom
Helyszín:6600. Szentes, Horváth Mihály u. 12. Eszenczy Jóga Stúdió
Érdeklődni: Szenczy Erzsébet
Tel.: +36 30 625 4479
eszenczy@gmail.com
Számlaszám:18203088-01328773-10010014

Jelentkezz a tanfolyamunkra